Абсорбаторите, които дезинфекцират въздуха


25 апр 2020, 07:48
КАК ДА ОСИГУРИМ ПРЕЦИЗНО ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВЪЗДУХА В ЗАТВОРЕНИ ПОМЕЩЕНИЯ?

Отговор на този въпрос дава иновативното решение на световният лидер в производството на аспиратори FALMEC. Италианската компания разработи и патентова уникалната технология - E.ion®System, чрез която прецизно се пречиства и санира въздуха в затворените помещения. Така се появиха абсорбаторите, които дезинфекцират въздуха. Те са икономични, притежават елегантен дизайн и носят значителни ползи за нашето физическо и психологическо състояние.

Какво по-добро решение от това да пречистиш лесно въздуха у дома, вдишвайки свежест и то само с натискането на едно копче на аспиратора.

Посредством биполярна йонизация се отделят йони, подобни на присъстващите в атмосферата, което подпомага за ефективната неутрализация на миризми (до 95% ) и елиминира замърсители като - вируси, бактерии, спори, полени, прах, мухъл и вредни изпарения.

Специален сензор с форма на лист в аспираторите на E.ion®System открива наличието на замърсители във въздуха. Сензорът се оцветява от жълт до зелен цвят, въз основа на количеството налични замърсители. По този начин разбираме кога да активираме аспиратора. Една автоматична функция може да направи това без нашата намеса.

А за работещите в офиси и магазини също има адекватно решение на този проблем - хитовата лампа Belaria на Falmec, която едновременно пречиства въздуха в помещенията и в същото време е с регулируема LED светлина и елегантен дизайн.

С грижа за здравето на своите служители и клиенти и следвайки принципа „Пазарувай безопасно“, магазините на Вето работят при стриктно спазване на всички противоепидемични мерки, но това което ни отличава е пълното пречистване на въздуха във всеки един от търговските обекти на компанията, в страната. Това се случва посредством мощни аспиратори дезинфекциращи въздуха в помещенията.

АБСОРБАТОРИТЕ, КОИТО ДЕЗИНФЕКЦИРАТ ВЪЗДУХА, както и много други висок клас уреди за вграждане можете да намерите във фирмените магазини на ВЕТО във Варна, Бургас, Пловдив и София, а закупените продукти са с безплатна доставка за цялата страна

Разбира се, можете да разчитате че в онлайн консултация, ще получите 100% професионални отговори на всеки ваш въпрос, а още по-голямо удобство е и услугата - видео съвети в реално време.